Beypazarı'nda Bahar Şenlikleri devam ediyor

TAKİP ET

Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Bahar Şenlikleri kapsamında öğrencilerle çeşitli etkinlikler...

Beypazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Bahar Şenlikleri kapsamında öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı Bahar Şenliklerini, Beypazarı ilçesinde de hayata geçirdiklerini söyledi.

Çok sayıda etkinlik yaptıklarını anlatan Bediz, şöyle devam etti:

"Bu kapsamda Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve 67 doğa gönüllüsüyle Eski Köst yolu Kızılbayır mevkisinde ağaçların arasına çadır kamp kurduk. Toplamda 19 çadır kurduk. Çadır kurmayı bilmeyen ya da kampa yeni katılan öğrencilere çadır kurulumunu da uygulamalı gösterdik. Öğrencilerimiz ve 67 doğa gönüllüsüyle doğada güzel bir gün geçirmenin tadını çıkardık. Ardından da trekking yürüyüşünde bulunuldu."

Bediz, bahar şenlikleri kapsamında, okullar arası halı saha futbol turnuvası, halı saha kızlar arası futbol turnuvası, oryantiring, yakan topu, mendil kapmaca, tombik gibi oyunlar ve etkinliklerle şenliğin sürdüğünü belirterek, "Bugüne kadar etkinliklerimize 24 okul, 1000 öğrenci katıldı." dedi.


bahar şenlikleri BEYPAZARI