Beypazarı'nda öğrenciler oryantiring sporunda yarıştı

TAKİP ET

Beypazarı Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İlçe müdürlüklerince düzenlenen oryantiring sporunda dereceye giren...

Beypazarı Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İlçe müdürlüklerince düzenlenen oryantiring sporunda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Bediz, Atatürk Parkı'nda yaptığı açıklamada, Okullar Bahar Şenliği ve Okul Sporları kapsamında etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Etkinliklerde oryantiring sporu da olduğunu belirten Bediz, "40 sporcumuz çeşitli okullardan katıldı. Müsabakada öğrenciler birinci olmak için kıyasıya mücadele etti."dedi.

Yapılan yarışmanın 6 kategoride düzenlendiğini dile getiren Bediz, "Beypazarı'nda ilk defa böyle bir yarışma düzenlendi. Yarışma küçük kızlar, yıldız kızlar, genç kızlar ile küçük erkekler, yıldız erkekler ve genç erkekler olarak düzenlendi. Yarışmaya katılan 40 sporcu madalyalarına kavuştu." diye konuştu.

Yarışmada küçük kızlar kategorisinde Elif Gülce Bediz, küçük erkekler kategorisinde Muharrem Tuzcuoğlu, yıldız kızlar kategorisinde Ela Şan, yıldız erkekler kategorisinde Ömer Erdem, genç kızlar kategorisinde Yaren Aladağ, genç erkekler kategorisinde Kürşat Ateş Doğan birinci oldu.


Ankara BEYPAZARI madalya Oryantiring spor