Beypazarı'ndan kısa kısa

TAKİP ET

İlçe yöneticileri Beypazarı'nda misafir edilen depremleri ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ankara'nın Beypazarı ilçesinde misafir edilen depremzedeler, yöneticiler tarafından ziyaret edildi.

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, depremzede aile ile yerleştirildikleri evde görüşerek ihtiyaç ve taleplerine ilişkin bilgi aldı.

Kaplan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, depremin ardından Beypazarı halkının depremzedelere yardım için adeta kenetlendiğini belirtti.

Toplanan yardımların Kaymakamlık ve Belediye tarafından organize edilerek tasniflerinin yapıldığını ve deprem bölgesine gönderildiğini aktaran Kaplan, "Şimdi de ilçemize gelen depremzedelere yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Evlerinde ziyaret ederek bir eksiklikleri olup olmadığını öğreniyoruz. Yardımlarımız ve desteklerimiz sürüyor. Ailelere de ziyaretlerimiz sürecek." ifadesini kullandı.


- İHH'nın hayırseverlerin destekleriyle deprem bölgesine yardımları devam ediyor

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Beypazarı temsilcisi Tunahan Yiğit, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illere yönelik yardımlarının sürdüğünü bildirdi.

Yiğit, yaptığı açıklamada, 6 Şubat'taki ilk depremlerin ardından harekete geçerek yardımları toplayıp deprem bölgelerine ulaştırdıklarını belirtti.

Kendilerine yardımlarda desteklerini esirgemeyen hayırseverler ile Beypazarı halkına teşekkür eden Yiğit, şunları kaydetti:

"Allah hepsinden razı olsun. Organizemizle toplanan tüm yardımları deprem bölgesine ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz. Bölgeye ziyarette bulunduk ve bölgenin isteklerine göre yardımları göndermeye devam ediyoruz. Ramazan dolayısıyla da kimseyi bölgede ve ulaştığımız noktalarda aç bırakmamaya çalışacağız. Yardımları ardı arkası kesilmiyor. Ayaş ilçemizden de bir vatandaşımız 30 koli gıda maddesi yapmış ve bize ulaştırdı. Allah yardımlarını kabul etsin."

Yiğit, "Bir iftar da senden olsun" adlı kampanya kapsamında 70 liralık bağış programını başlattıklarını sözlerine ekledi.

BEYPAZARI