Biga Kaymakamı Kayabaşı, AA'nın Yılın Kareleri oylamasına katıldı

TAKİP ET

Çanakkale (AA) - gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

Çanakkale Haberleri (AA) - gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

 

Kayabaşı, lifebox, AJet ve ROKETSAN sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 2025 yılında Türkiye ile dünya gündeminde yankı bulan toplam 6 kategorideki 112 fotoğrafını inceledi.

Gazze: Açlık kategorisinde Ahmed Jihan İbrahim Al-arini'nin Gazze'de yetersiz beslenme sorunu yaşayan çocuk, ölüm tehlikesiyle karşı karşıya karesine oy veren Kayabaşı, Portre kategorisinde Özkan Bilgin'in Atlı adalet fotoğrafını seçti.

Kayabaşı, Haberde Ali Atmaca'nın Bir güneş doğuyor, Sporda Arpad Kurucz'un Sevgi koridoru, Doğal Yaşam ve Çevrede Murat Şengül'ün Ateş kasırgası ve Günlük Hayatta İsa Terli'nin Dolunay sefası karelerini tercih etti.

- Oylama

AA'nın 2012 yılından bu yana düzenlediği yarışmada, bu yıl Haber, Doğal Yaşam ve Çevre, Spor ve Günlük Hayat olmak üzere 4 ana kategorinin yanı sıra Gazze: Açlık ve Portre başlıklı 2 özel kategori de yer alıyor.

Türkçe ve İngilizce alt yazıyla dünya genelinde yapılan oylamaya katılanlar, istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebiliyor.

Oylama, yilinkareleri.aa.com.tr internet sitesinden 15 Şubat Pazar saat 17.00'ye kadar devam edecek.

AA yılın kareleri Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı oylama