Blue Diamond ile "en özel Sevgililer Günü"

TAKİP ET

Blue Diamond kadınların her zaman özel olduğuna inanan ve kadınlara kendilerini özel hissettirmek için en güzel ve şık tasarımlar sunan bir markadır. Pırlanta taşının değerini sizlere en özel tasarımlarla sunan marka yenilikçi koleksiyonları ile kadınların ilgi odağı olmuş durumda.

Kadınlara ait olan tüm özel günlerde onları mutlu edebilmenin yolu Blue Diamond’dan geçmektedir. Şıklığı seven, göz alıcı olmaktan hoşlanan, abartıyı seven ya da sadelikten yana olan kadınların her biri için özel olarak tasarlanmış olan birçok farklı modelde ürün bulunmaktadır. Ve en özel anlar için Blue Diamond kadar etkileyici bir hediye alternatifi olmayacaktır.



Eğer hayatınızdaki en özel kadına çok özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız Blue Diamond koleksiyonlarında satışa sunulan pırlanta yüzük, küpe, kolye ve bileklik modellerini inceleyebilirsiniz.



Mücevher sektörünün önde gelen markalarından biri olan Blue Diamond, her geçen gün adından söz ettirmeyi başarıyor. Türkiye’nin en büyük pırlanta üreticisi ve ihracatçısı olan marka, aynı zamanda pırlanta ve değerli taş uzmanları yetişmesine de imkan tanıyor. 
Peki, Blue Diamond bu prestiji nasıl sağlıyor? Onu ve onunla olan anları bu kadar özel kılan şey nedir? İşte Blue Diamond için kadınların hissettikleri;

Şık ve göz alıcı Blue Diamond tasarımları

Blue Diamond markası altında satışa sunulan her bir parça pırlanta çok özeldir. Çünkü ülkenin en değerli tasarımcıları tarafından hazırlanmış olan ve bir eşi benzeri daha olmayan parçalardır. Herkesten farklı olsun ve aynı zamanda şık ve göz alıcı olsun istiyorsanız Blue Diamond mağazalarının vitrinlerine göz atmanızı tavsiye ediyoruz.



Kendinizi alamayacağınız Blue Diamond vitrinlerinde her zaman en özel köşe pırlanta yüzük modelleri için ayrılmıştır. Çünkü tektaş yüzükler zaten manevi olarak kadınların en çok önem verdiği parçalardır. Birde bu özel ve değerli tektaşların Blue Diamond pırlantaları ile birleşmiş olması onları çok daha özel kılmaktadır.

Blue Diamond tasarımları çok geniş bir çeşitlilikte hazırlanmaktadır. Her zevkten eve tarzdan kadın için çok özel parçalar hazırlanmaktadır. Bazı kadınlar göz alıcı olmayı ve abartıyı severler. Kullanmış oldukları tüm takılarda da bu abartıyı sergilemekten hiç çekinmezler. Bu tür cesur kadınlar için hazırlanmış olan tüm pırlanta modeller için Blue Diamond mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Kimi kadınlar ise her zaman sadelikten ve sakinlikten yanadır. Onlar için her zaman şıklık ön plandadır. Ancak tek bir sade ve asil parça ile bile her zaman şık olmayı başarabilmektedirler. İşte bu kadınlar için sunulan tüm özel tasarım Blue Diamond parçaları tüm mağazalarda satışa sunulmaktadır. 

Kaliteli ve güvenilir Blue Diamond ürünleri

Blue Diamond mağazalarından satın alınan tüm mücevherler marka garantisi altındadır. Buna göre; mücevherlere kullanım süresi boyunca bakım yapılır, karat büyütme ve değişim gibi imkanlar sunulur. Blue Diamond ürünleri, müşterilere hologramlı mücevher sertifikası ile teslim edilmektedir. Bu sertifika içerisinde pırlantalar için karat, altınlar içinse gramaj detayları yer almaktadır. Bunlara ek olarak mücevher özelliği, renk ve berraklık da yine sertifika içerisinde ayrıntılı bir biçimde verilmektedir Mücevher sertifikası; pırlanta küpeler, yüzükler, altın kolyeler ve buna benzer bir ürün alınırken verilen ve satın alım işlemi açısından güvenilirlik sağlayan bir belgedir. Bu sertifika içerisinde mücevher olarak işlenen ürün hakkındaki nihai değerlendirmeler yer alır.



Blue Diamond, mücevher sertifikası konusunda hologram tekniğinden yararlanmaktadır. Bu özel işlem sayesinde sertifikaların taklit edilmesinin ya da sahte sertifika üretilmesinin önüne geçilmektedir. Dolayısıyla Blue Diamond müşterileri tamamen gönül rahatlığıyla satın alma işlemi gerçekleştirebilmektedir.

https://www.bluediamond.com.tr/ linki üzerinden Blue Diamond markasını ve tüm ürün çeşitliliğini çok daha yakından tanıyabilirsiniz. 

blue diamond sevgililer günü pırlanta 14 şubat