Boğaziçi Üniversitesi Rektörü İnci, yapılanma iddialarını AA'ya değerlendirdi:

TAKİP ET

"Üniversitemizde yaptığımız tasarruflarla alakalı daha sağlıklı bir bilgilendirmenin alınmasını ve bu bağlamda açıklamaların yapılmasını arzu ederdik. Maalesef böyle yapılmadı. Yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtmek zorundayım" "(Kılıçdaroğlu'nun söylemleri) Zannedersem burada bazı öğretim üyelerinin ve öğretim elemanlarının yaptığı açıklamalar bağlamında hukuk ve iletişim fakültesini kastediyor. Hukuk ve iletişim fakültesi hakkında yargıya giden bir durum vardı. Bunlar en son yapılan itirazlar Danıştay tarafından reddedildi. Hukuki süreç sona erdi. Burada herhangi bir hukuksuzluk söz konusu değil"

SEFA MUTLU - Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, üniversitedeki tasarruflarıyla alakalı daha sağlıklı bir bilgilendirme alındıktan sonra açıklamaların yapılmasını arzu ettiğini belirterek, Maalesef böyle yapılmadı. Yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtmek zorundayım. dedi.

Prof. Dr. İnci, kurumun adının siyasi tartışmalara konu edilmesine, yeni açılan fakültelere, kampüslerdeki değişime ve devam eden protestolara ilişkin Anadolu Ajansı