Boluspor, MKE Ankaragücü maçına 3 puan parolasıyla çıkacak

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor, yarın deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçını kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir adım...

Spor Toto 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor, yarın deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçını kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Bolu ekibi, ligin 37. haftasında MKE Ankaragücü'ne konuk olacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-beyazlı oyuncular ve teknik ekip, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın da katılımıyla kulüp tesislerinden Ankara'ya yola çıktı.

Özcan, gazetecilere, MKE Ankaragücü deplasmanına umutlu bir şekilde gittiklerini söyledi.

Birkaç gündür futbolcular ve teknik heyetle görüştüklerini belirten Özcan, Ödemelerini yaptık. Kalan maçların primleriyle ilgili futbolcu kardeşlerimizle anlaştık. Onlar bize güveniyor, biz de onlara güveniyoruz. İnşallah Ankara'dan galibiyetle döneceğiz ve işimizi Altınordu maçına bırakmayacağız. Bolu'ya bir bayram havası daha yaşatacağız. diye konuştu.

Antrenör Emre Toraman ise Güzel bir çalışma oldu. Samsunspor maçında galip gelince keyifli bir hafta geçti. Son 2 haftamız. Yine bir deplasman. Kendimize yakışan bir skorla döneceğiz. Son haftaya bırakmadan bu hafta işi bitirmeye çalışıyoruz. İnşallah gönlümüze göre olur. ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü ile Beypiliç Boluspor, saat 16.00'da Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek.