Bursa ve Kayseri'de PKK ve DEAŞ operasyonu: 6 tutuklama

TAKİP ET

Bursa ve Kayseri'de terör örgütleri PKK/KCK/YPG ve DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 18'i sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine Müdürlüğü'ne gönderildi. Operasyonda Bursa'da 20, Kayseri'de bir zanlı gözaltına alınmıştı. Daha sonra ekiplerce 3 zanlı daha yakalanmıştı.

Bursa ve Kayseri'de terör örgütleri PKK/KCK/YPG ve DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 18'i sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine Müdürlüğü'ne gönderildi.

 

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, 12 PKK/KCK/YPG şüphelisi ile 12 DEAŞ zanlısı, Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 6'sı çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 18'i sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, 14 Haziran'da terör örgütleri PKK/KCK/YPG ve DEAŞ'a yönelik operasyonda Bursa'da 20, Kayseri'de bir zanlı gözaltına alınmıştı. Daha sonra ekiplerce 3 zanlı daha yakalanmıştı.

Bursa deaş kayseri pkk polis Kayseri haberleri Kayseri olay Kayseri son dakika Bursa haberleri Bursa son dakika Bursa olay terörle mücadele