Büyükkılıç'a bir tepki daha: 'Sana da gülümsüyoruz!'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri mitinginin yerel siyasetteki yankısı devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın miting sırasında Millet İttifakına söylediği sözlere bir tepkide Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı ortak listesinden Kayseri milletvekili adayı Mahmut Arıkan'dan geldi: 'Sana da gülümsüyoruz!'

Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri mitinginin yerel siyasetteki yankısı devam ediyor.

Erdoğan'ın gecikmesi üzerine miting sırasında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın, Millet İttifakına söylediği sözlere bir tepkide Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı ortak listesinden Kayseri milletvekili adayı olan Mahmut Arıkan'dan geldi.

DOĞRU OLMAYAN İFADELER KULLANIYORSUNUZ!

Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Muhterem Memduh abi... İnsanların şehrine ve ülkesine dair umutları vardır, hayalleri vardır... Kendi dar pencerenizden bakıp yapılan herşeyi koltuk için, menfaat için yapılıyor zannediyorsunuz ve Cumhuriyet Meydanında doğru olmayan ifadeler kullanıyorsunuz! Herşeye rağmen sana da GÜLÜMSÜYORUZ." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'nden Büyükkılıç'a sert yanıt: Biz sizin...

Kayseri'de DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Başmısırlı istifa etti! Yeni yeri AK Parti

Kayseri Kayseri Siyaset Erdoğanın Kayseri Mitingi Memduh Büyükkılıç Mahmut Arıkan Saadet Partisi