Çağrı Market "Deprem Yardımlaşma Seferberliği"ne katıldı

TAKİP ET

"E-Seferberlik Kolisi" olarak adlandırılan destek kolisi, "https://www.cagri.com/deprem-yardimlasma-seferberligi adresinden" satın alınabiliyor

Çağrı Market, Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne katılarak, "cagri.com" internet adresi üzerinden yapılan alışverişin doğrudan deprem bölgesine gönderilmesini sağlıyor.

Çağrı Market açıklamasına göre, market, Deprem Yardımlaşma Seferliği’nin ilk adımı olarak Kızılay ekipleri ile koordineli şekilde gıda ve hijyen ürün dağıtımını yapmaya devam ediyor. Afet bölgelerine giden tırlarda aynı zamanda temel ihtiyaç ürünleri yer alıyor.

Çağrı Market, cagri.com üzerinden yapılan alışverişin doğrudan deprem bölgesine gönderilmesini sağlıyor. Bunu yaparken AFAD koordinasyon noktalarına koordineli olarak ulaştırmaya devam ediyor.

"E-Seferberlik Kolisi" olarak adlandırılan destek kolisi, https://www.cagri.com/deprem-yardimlasma-seferberligi adresinden satın alınabiliyor. Hazırlanan E-Seferberlik Kolisi içinde yer alan ürünler ise şöyle:

"Salat Ayçiçek Yağı 1lt, Caykur Tiryaki Çay 500 gr, Burcu Domates Salça 830 gr, Arbella 500 gr Arpa Sehriye, Arbella Makarna 500 gr Burgu, Çağrım Bulgur 1 kg Pilavlık, Çağrım Pirinç 1 kg Osmancik, Eriş Un 2 kg, Bizim Çorba Ezogelin 75gr, Bizim Çorba Şehriyeli Tavuk 51 gr, Pakmaya Kuru Instant 3x10gr Tekli, Hamurdan Kruvasan 240 Gr Çikolata Kremalı, Baby Turco Islak Havlu 90'lı, Ülker Çokokrem 400 gr, Dardanel Ton 75gr*3 Ekonomik, Seyidoğlu Helva 500 gr Kakaolu."

Ürünlerin daha kolay ve hızlı ulaştırılabilmesi, istiflenebilmesi ve dağıtılabilmesi için ilgili ürünlerin koli olarak değil ürün olarak teslim edeceğini duyuran Çağrı Market, afet bölgelerindeki en büyük sorunlardan biri olan koordineli dağıtım problemine böylece naçizane bir yardım ve çözüm yolu bulmayı hedefliyor.

Tüm destek çalışmaları, temel ihtiyaç malzemesi siparişleri AFAD koordinasyon noktalarına ticari amaç olmaksızın teslim edilecek.

cagri.com üzerinden deprem bölgesindeki vatandaşlara yardımda bulunabilmek için "https://www.cagri.com/e-seferberlik-kolisi" adresini ziyaret ettikten sonra "Nereye Gelsin" alanından Şehir / İlçe / Mahalle bilgilerini "Deprem Yardımlaşma Seferberliği" olarak seçtikten sonra sayfada bulunan E-Seferberlik Kolisi ürününe tıklayarak satın alınabiliyor.

300 TL olarak fiyatlandırılan bu paketin ayrıca indirimli şekilde hazırlandığı bilgisi de internet sitesinde yer alıyor. 397,90 TL tutarındaki paket 300 TL olarak fiyatlandırılıyor ve afet bölgesine desteğin maksimize edilmesi hedefleniyor.

Çağrı Market Deprem Yardımlaşma Seferberliği