Camiler ne zaman ibadete açılacak? Camilerde tekrar namazın başlayacağı tarih

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, camilerde tekrar namazın başlayacağı tarihi açıkladı. Erdoğan, "29 Mayıs Cuma günü, cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açıyoruz. Bir süre sadece öğlen ve ikinci vakitlerinde cemaatle birlikte namaz kılınacak" diye konuştu

29 Mayıs Cuma günü ,cuma namazıyla birlikte camilerimizi ibadete açılıyor

 Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda  bulunan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Camilerde tekrar namaz ibadetinin başlayacağı tarihi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte öğlen ve ikinci vakitlerinde cemaatle namaz kılınabileceğini duyurdu.

Erdoğan yaptığı açıklamada, "29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte öncelikle valilikler ve müftülükler tarafından belirlenen şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açıyoruz. Bir süre camilerimizde sadece öğlen ve ikinci vakitlerinde cemaatle namaz kılınacak, diğer vakitlerde bireysel ibadet uygulaması sürecektir. Tabi ki bu cemaatle namazı yine kurallar içerisinde ifa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

cami cuma namazı Camiler ne zaman ibadete açılacak