Cemal Enginyurt'tan İsmail Tamer'e: Anlaşıldı Vekil efendi! Ay'a erken gittin. Yazık yazık

TAKİP ET

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, asgari ücret ve zenginlik açıklamasıyla gündeme gelen AK Parti Milletvekili İsmail Tamer'e tepki gösterdi.

İsmail Tamer katıldığı bir TV programında, “Asgari ücret geçmişte 100 dolar civarında bugün ise 400 dolarlara çıkmış. Az, yeterli değil. Bu ülke zengin olsa da asgari ücreti üst seviyede verse, daha çok rahatlamış olsa...Türk ekonomisi sıkıntılı süreçte bile büyüyor ve bu ilerlemeyi yok sayamayız. Bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar, arabalarını yılda belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlinin evinin  önünde arabası mevcut” ifadelerini kullanmıştı.

Vekil efendi! Aya Erken Gittin!

Bugün o sözlere Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan sert tepki geldi. Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklama; "Ak Parti,Kayseri Milletvekili İsmail Tamer; Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda bir değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin önünde arabası mevcut”demiş. Anlaşıldı Vekil efendi! Ay'a erken gittin.Yazık yazık." diye tepki gösterdi.

cemal enginyurt i̇smail tamer asgari ücret