Çetin Agaşe'nin kaleminden uzun bir aradan sonra yepyeni bir kitap

TAKİP ET

Usta Gazeteci – Yazar Çetin Agaşe'nin merakla beklenen yeni kitabı "Katliam Çocukları", kitap mağazalarında ve online satış sitelerindeki yerini aldı.

Çok satan kitapların yazarı Gazeteci Yazar Çetin Agaşe’nin kaleminden uzun bir aradan sonra yepyeni bir kitap.

Kafkaslar ve Hazar’da yaşanan büyük zafer zamanına denk gelen bu eserde Azeri Türklerinin yaşadığı o hazin drama şahit olacaksınız.

Ermenilerin yaptığı o elim Hocalı Katliamı ile ilgili yaşanmış gerçek olaylar sizleri bir kez daha o acı günlere götürecek…

Gazeteci titizliğiyle yazımı tamamlanan kitap, roman türünde ama belgesel tadında okurların beğenisine sunularak yakın geçmişte yaşanan bu trajedinin gerçek yüzünü ortaya koyup ciddi bir bilinçlenmeye de vesile olacaktır.

Kitap Arka Kapak Yazısı: Katliam tanıklarından Ermeni Gazeteci Dair Kheiran o günler için şunları söylemişti: “Ölülerin yakılmasıyla görevli Ermeni grup, Hocalı'nın 1 kilometre batısında bir yere 2 Mart günü 100 Azeri ölüsünü getirip yığdı. Son kamyonda 10 yaşında bir kız çocuğu gördüm. Başından ve elinden yaralıydı, yüzü morarmıştı. Soğuğa, açlığa ve yaralarına rağmen hâlâ yaşıyordu. Çok az nefes alabiliyordu. Gözlerini ölüm korkusu sarmıştı. O sırada Tigranyan isimli bir asker onu tuttuğu gibi öteki cesetlerin üzerine fırlattı. Sonra tüm cesetleri yaktılar. Bana sanki yanmakta olan ölü bedenler arasından bir çığlık işittim gibi geldi. Yapabileceğim bir şey yoktu. Ben Şuşa’ya geri döndüm, onlar kendi inançlarının hatırı için savaşa devam ettiler.”

ÇETİN AGAŞE KİMDİR?

Uzun bir aradan sonra yeni kitabını okurlarıyla buluşturan Gazeteci - Yazar Çetin Agaşe'nin birçok kez yeni baskısı yapılan çok sayıda eseri mevcuttur. Bunlar arasında yakın zamanda tekrar yayımlanacak olan ve ön plana çıkan çalışmaları şunlardır: Cem Ersever ve JİTEM Gerçeği, Kod Adı Yeşil, Kurt Dalaşı, Postal, Kaos Ülkesi, Nuh’un Askerleri Musa'nın Ordusu.

çetin agaşe cem ersever ve ji̇tem gerçeği kod adı yeşil kurt dalaşı postal kaos ülkesi nuh’un askerleri musa ın ordusu katliam çocukları