CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, partiye katılım töreninde konuştu:

TAKİP ET

"Hangi siyasi partiden gelirse gelsin, CHP'nin programını, mücadelesini kabul eden, benimseyen, 'Ben, Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümek istiyorum' diyen herkese kapımız açık"

ANKARA CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Hangi siyasi partiden gelirse gelsin, CHP'nin programını, mücadelesini kabul eden, benimseyen, 'Ben, Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümek istiyorum' diyen herkese kapımız açık." dedi.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Salıcı, CHP Keçiören İlçe Örgütü'nün, partiye katılan 1000 yeni üyeye rozet takma törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, vefatının 16'ncı yılı dolayısıyla Bülent Ecevit'i anan Salıcı, "Bugün, Bülent Ecevit’in, o büyük devlet adamı, Kıbrıs fatihinin, bizim üçüncü genel başkanımızın, 'ne ezen ne ezilen, insanca hakça düzen' diyen, ortanın solunun, sosyal demokrasinin Türkiye'deki en önemli figürlerinden olan Sayın Bülent Ecevit'in, Karaoğlan'ın ölüm yıl dönümü. Saygı ile minnetle anıyoruz. Onun fikirlerini ve mücadelesini daha yukarı götürmek için biz bu mücadeleyi vermeye devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Yıllardan beri bir mücadele verdiklerini ve doğruları anlatmaya çalıştıklarını vurgulayan Salıcı, "Dünyanın her tarafında muhalefet iktidarı eleştirir ama bizde iktidar muhalefeti eleştiriyor, suçluyor. Velhasıl iktidar muhalefete bir rota vermeye çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Salıcı, şunları kaydetti:

"Bu mücadele, zor bir mücadele. Aramıza gelen, katılan değerli kardeşlerimize 'Hoş geldiniz' diyorum. Hangi siyasi partiden gelirse gelsin, CHP'nin programını, mücadelesini kabul eden, benimseyen, 'Ben, Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümek istiyorum' diyen herkese kapımız açık. Sayın Genel Başkan'ımızla, onun fikirleriyle, onun mücadelesiyle beraber yürümeye devam edeceğiz. Türkiye'yi inşallah bu içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkaracağız. Özgürlüklerle, demokrasiyle, bu ülkenin insanını işinin aşının olduğu, evine ekmek götürdüğü, daha iyi koşullarda yaşadığı bir Türkiye ile tanıştıracağız."

CHP Oğuz Kaan Salıcı