Cizre Belediyespor, TÜRŞAD maçı hazırlıklarına başladı

TAKİP ET

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 24. haftasında TÜRŞAD'ı konuk edecek RAMS Global Cizre Belediyespor...

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 24. haftasında TÜRŞAD'ı konuk edecek RAMS Global Cizre Belediyespor, maçın hazırlıklarına başladı.

Cizre Spor Salonu'ndaki antrenman, başantrenör Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirildi.

Başantrenör Nuri Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, normal sezonda kalan 3 maçlarını kazanarak ligi ilk 8 içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Play-off öncesi çok önemli bir maç periyoduna girdiklerini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Artık ligin son maçları ve 3 karşılaşmamız kaldı play-of öncesi. Bu son haftalarda bizim gibi ilk 8 mücadelesi veren 2 takımla karşılaşacağız. Bu maçları mutlaka kazanıp, ilk 8'e kalmak istiyoruz. Takım dün deplasmandan geldi, hemen hazırlıklarımıza başladık. Bu hafta çift maç haftasıydı. Fazla zamanımız yok, cumartesi sahamızda TÜRŞAD ile oynayacağız. Bunun için hazırlanacağız ve seyircimizin de desteğiyle müsabakayı kazanacağımızı düşünüyorum."

Takım kaptanı Semih Çelik de play-of öncesi son 3 haftayı kayıpsız geçerek taraftarlarını mutlu etmek istediklerini belirtti.

Semih Çelik, "Bu takım son 2 yılda ilk 8'e kalarak büyük başarı sağladı. Bunu bu yıl da tekrarlamak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz, inşallah gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

antrenman AXA Sigorta Efeler Ligi hazırlık Rams Global Cizre Belediyespor Şırnak TÜRŞAD VOLEYBOL