Club Brugge-Beşiktaş maçının ardından

TAKİP ET

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: - "Gergin ve zor bir maç oldu. Oyun olarak üstün oynadılar ama berabere kalarak hedefimize ulaşmış olduk"

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk haftasında Belçika ekibi Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, rakiplerinin üstün oynamasına rağmen bir puan alarak hedeflerine ulaştıklarını belirtti.

Güneş, Jan Breydel Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyledi.

Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Hücum zenginliği daha fazla olan bu takıma karşı önde baskı yaparak durdurmaya çalıştık. Bizi sahamıza hapsetmeye ve kanatlardan gole gitmeye çalıştılar. İlk 15-20 dakika sahamızda çok kaldık. İlk yarının ortasından sonra oyuna ortak olduk. İkinci yarı başında aynı şeyi yapmaya çalıştılar. Grubumuzun en güçlü takımlarından biri. Yediğimiz golün ardından değişikliklerle beraberliği yakaladık. Gergin ve zor bir maç oldu. Oyun olarak üstün oynadılar ama berabere kalarak hedefimize ulaşmış olduk."

Karşılaşmada kritik kurtarışlara imza atan Mert Günok ve beraberlik golünü kaydeden Cenk Tosun ile ilgili olarak Güneş, "Mert bazı pozisyonlarda ortaya çıktı ve başarılı oynadı. Cenk'in de uzun süre sonra buna ihtiyacı vardı. Süresi az olsa da çok katkı yaptı. İştahlıydı. Bütün oyuncular iyi niyetliydi." diye konuştu.

Beşiktaş Şenol Güneş UEFA Avrupa Konferans Ligi