Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 7. Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi

TAKİP ET

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 7. Türkiye Badminton Şampiyonası'nın sona erdiğini...

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 7. Türkiye Badminton Şampiyonası'nın sona erdiğini söyledi.

Murat Özmekik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen organizasyonun sona erdiğini belirterek, Bu, yaklaşık 14 yıldır sürdürdüğümüz bir şampiyona. Badminton sporuyla uğraşan devlet koruması altındaki 545'i kız, 612'si erkek toplam bin 157 çocuğun katılımıyla 57 ilde turnuvalar gerçekleştirdik. Bu illerdeki turnuvalarda başarılı olan 112 kız ve 107 erkek çocuğumuzu Ankara'ya getirdik. diye konuştu.

Şampiyonanın altı gün sürdüğünü anlatan Özmekik, Fair play ruhu içinde gerçekleşen şampiyonada çocuklarımız heyecanla madalya için rekabet etti. Hem eğlendiler hem yeteneklerini ortaya koydular. Burada başarılı olan sporcuları milli takımda değerlendiriyoruz. Daha önce antrenör, öğretmen olan çocuklarımız oldu. İnşallah daha nice şampiyonlar çıkaracağız. ifadelerini kullandı.

Özmekik madalya törenine katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Musa Şahin'e de teşekkür etti.