Corendon Tennis Club Kemer Projesi'nde geri sayım başladı

TAKİP ET

Nisan ayında tamamlanması planlanan projede, 14 toprak zemin tenis kortu yer alacak

Antalya'da spor turizminin büyümesi için çalışmalarını sürdüren Corendon Turizm Grubu, nisan ayında tamamlanması planlanan Corendon Tennis Club Kemer Projesi'nin heyecanını yaşıyor.

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, Kemer'de yapımı süren yeni tenis projesi Corendon Tennis Club Kemer'in vizyonu ve açılış heyecanını Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile paylaştı.

Başkan Durmuş'u Ankara'da ziyaret eden Yıldıray Karaer, "Ülkemiz için, spor turizmini desteklemek ve gelişmesine katkı sağlamak için oluşturduğumuz Corendon Tennis Club Kemer Projesi ile profesyonel ve amatör tenisçileri Kemer'de ağırlamaya hazırlanmak bizim için büyük bir gurur ve heyecan." dedi.

"Kemer'in yemyeşil doğasıyla bütünleşen Corendon Tennis Club ile sezonu 12 aya uzatabilmeyi ve bölgeyi spor alanında cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz." diyen Karaer, şunları kaydetti:

"Antalya'yı dünyanın dört bir yanındaki tenisseverlere tanıtmakla birlikte, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeyi ve bölge halkına spor yapma imkanı sunan bir merkez oluşturmayı da hayal ediyoruz. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Cengiz Durmuş'u ziyaret ederek Corendon Tennis Club heyecanımızı ve vizyonumuzu paylaşma fırsatı bulduk. Kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Durmuş ile birlikte Kemer'in yemyeşil doğasında yapılan yeni tenis kulübümüzü ve Antalya'mızı nasıl tüm tenisseverlere tanıtacağımızı, bu merkezimizin ileride bölge halkına sağlıklı yaşam imkanı sunan bir yer olacağını ve bu yapıyla beraber turizmi destekleyip geliştirmek için ortak neler yapılabilir gözden geçirdik. Dilerim ileride güzel iş birlikleriyle hem tenisi hem de Antalya'yı tüm tenisseverler için bir yaşam merkezi haline getirebiliriz."

Cengiz Durmuş ise "Türk sporunun ve tenisinin gelişimi adına değerli katkılar sunan Corendon Turizm Grubu'nun kurucu ortağı Sayın Yıldıray Karaer'e federasyonumuza yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Corendon Tennis Club Kemer Projesi'nde, 14 toprak zemin tenis kortu yer alacak.

Çam ormanları ile kaplı dağların eteklerine kurulan Corendon Tenis Club Kemer, konumu, kortları, yerel ve uluslararası spor etkinlikleri ile Kemer'i tatil ve sporu birleştiren tenisin merkezlerinden biri yapmaya hazırlanıyor. Projenin ikinci etabında ise spor turizmini çeşitlendirmek için padel kortları planlanıyor.

Corendon Playa Kemer'e 3 kilometre yakınlıkta olan Tennis Club, ulaşım hizmeti ile otele kolay erişim sağlayacak. Corendon Tennis Club, Antalya'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için mağaralar, doğa sporunu sevenler için Göynük Kanyon, Likya Yolu ve Yanartaş ile Kemer'in el değmemiş doğası, tarihi ve tenisi birleştiren yeni bir tenis destinasyonunu keşfetme fırsatı sunacak.

Corendon Tennis Club Kemer Corendon Turizm Grubu