Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

TAKİP ET

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Yazır Mahallesi Muhtarı...

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Yazır Mahallesi Muhtarı Sadık Can ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Demirbaş, ziyarette Can ile yönetim kurulu üyelerine "hayırlı olsun" dileğinde bulundu. Demirbaş, muhtarlarla koordinasyon içinde tüm mahallelere ellerinden geldiği kadar aynı oranda hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Muhtarlarla çok iyi iletişim halinde olduklarını kaydeden Demirbaş, "Muhtarlar mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerdir. Bizimle halk arasında köprü görevi kuran muhtarlarımız ile her zaman iyi ilişkiler kurduk. Ortak hedefimiz hizmet. Görev süremiz boyunca en iyi hizmeti yaparak iz bırakmak istiyoruz." dedi.

İlçede yürütülen çalışmalar ve yapılan projeler hakkında da bilgi veren Demirbaş, Yenice Mahallesi'nde 220 dönümlük bir alana, teknoloji geliştirme merkezi kurmak için çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.

Demirbaş, "Bu ilçemiz için çok ciddi bir yatırım olacak. Atatürk Mahallemizde bulunan Kurbantepe Tesisini restore ederek evlendirme dairesi ve nikah salonu olarak yaptık ve hizmete girdi. Eski hayvan pazarı olduğu yerde, yöresel ürünler pazarının temelini attık. Buranın da inşallah açılışını yapacağız." ifadelerini kullandı.

Can ise koordinasyon içinde ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini aktararak, Demirbaş'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ankara Çubuk dernek Muhtarlar ziyaret