Çubuk Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yıl sonu sergisi açıldı

TAKİP ET

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinin 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca...

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinin 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca hazırladığı eserler sergileniyor.

Öğrencilerin, öğretmenleri gözetiminde yıl boyunca el emeği, göz nuru hazırladıkları ürünlere yer verilen sergide, müzik dinletisi de sunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, programda yaptığı konuşmada, Çubuk Bilim ve Sanat Merkezinin önemli projelere imza attığını söyledi.

Okulun başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Kılıç, "Her geçen yıl birbirinden değerli öğretmenleri, zeki ve çalışkan öğrencileriyle başarılarına başarı ekliyor ki bu da bizi gururlandırıyor. Sadece Çubuk için değil Ankara ve bölge için aynı zamanda bütün Türkiye için çok güzel projeler üretiyor. Biz her zaman kendilerinin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

İlçede son yıllarda sanatsal ve kültürel çalışmalara büyük destekler verildiğini vurgulayan Kılıç, "Burada şu anda 100 civarı öğrencimiz eğitim alıyor. Çocuklarımız 1 yıl boyunca yaptıkları ürünleri kamuoyunun beğenisine sundular. Vatandaşlarımız bilim ve sanata merkezinin çalışmasını yerinde görsünler ve öğretmenlerimiz burada, yöneticilerimiz burada soracakları her türlü soruyu sorsunlar ve öğrencilerini bu tür yerlere göndersinler." diye konuştu.

Yüzlerce sanatsal ve bilimsel ürünün beğeniye sunulduğu sergi 5 gün boyunca gezilebilecek.

Ankara Bilim sanat merkezi BİLSEM Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç sergi