Çubuk'ta dezavantajlı ailelere ücretsiz yüzme kursu verilecek

TAKİP ET

Çubuk Belediyesi ile Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdürlüğü arasında "Hayallerim gerçek oluyor, yüzme...

Çubuk Belediyesi ile Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdürlüğü arasında "Hayallerim gerçek oluyor, yüzme öğreniyorum" projesi protokolü imzalandı.

Proje kapsamında ilçedeki dezavantajlı aileler ile şehit yakınlarına belediyenin Buzlu Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzunda ücretsiz yüzme kursu verilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, amaçlarının yüzme havuzunun imkanlarından dezavantajlı ailelerin de yararlanması olduğunu söyledi.

Şehit yakınlarının da kurslardan yararlanacağını ifade eden Demirbaş, "Hem şehit ailelerimiz hem de yakınları bizlere emanet. Onları en iyi şekilde hayata hazırlamak adına da görevimizi yapıyoruz." dedi.

Şehit yakınları ve dezavantajlı aileler için yapılanlara teşekkür eden Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit de belediyenin güzel ve anlamlı bir hizmet vermesinin çok önemli olduğunu kaydederek, "İnşallah bundan sonraki süreçte de bu ailelere elimizden gelen katkıyı ve desteği hep birlikte sunacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol Demirbaş ve Koçyiğit tarafından imzalandı.

aile çocuk Çubuk Dezavantajlı şehit yakınları yüzme