Çubuk'ta kamu hizmetleri değerlendirme toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kamu Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.Hayri Arslan Ortaokulunda...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kamu Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Hayri Arslan Ortaokulunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Adem Keleş, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kamu kurumlarının uyum içinde Çubuk'a hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

2020 yılında ilçede her alanda önemli hizmetler yapıldığını belirten Keleş, "Bu yıl da ilçemize katma değer sağlamak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemize çizdiği vizyon ile Türkiye Yüzyılı'na yaraşır şekilde tüm gücümüzle tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı inşallah güçlü ülkemizin şahlanışının başlangıcı olacaktır." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise ilçenin tarım, hayvancılık, sanayi, eğitim ve gastronomi merkezi yapmak için çalıştıklarını belirtti.

İlçede ilkleri hizmete sunduklarını anlatan Demirbaş, "İlçemizde ilk defa kendi imkanlarımızla asfalt seferberliğini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl ilk defa ilçemizde yüzme havuzunu hizmete sunduk. İlk defa yüzde 100 hibeyle üreticime fide desteği verdik. İlçemizin sanayileşmesi için Yazır Sanayi Bölgesinde yatırımcılarımıza her türlü desteği verdik. Girişimlerimiz sonucu otomotiv devi MAN ARGE ve Test Merkezini ilçemizde inşa etti. İlçemizin ilk kültür merkezi ve ilk yöresel ürünler pazarının temellerini de bu yıl atacağız. Hedefimiz her alanda ilçemizi geliştirmek ve kalkındırmak." diye konuştu.

Toplantı, ilçede sağlık, eğitim, tarım, sosyal hizmetler, sosyal yardımlaşma, genel bütçe yatırımları, belediye yatırımları ve kaymakamlık tarafından yürütülen diğer projelere ilişkin bilgilendirmelerin yapılmasıyla sona erdi.


Ankara Çubuk Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş Çubuk Kaymakam Adem Keleş kamu hizmetleri kaymakamlık