Çubuk'ta şehit aileleri, gaziler ve engelliler iftarda buluştu

TAKİP ET

Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve engelliler iftar programında bir araya geldi.Çubuk...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve engelliler iftar programında bir araya geldi.

Çubuk Belediyesi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, Kaymakam Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu, Çubuk Yardım Eli Platformu üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve engelliler katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından iftar yapıldı.

Kaymakam Keleş, burada yaptığı konuşmada, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi.

Bu topraklarda güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşanıyorsa bunun şehit ve gazilerin sayesinde olduğunu vurgulayan Keleş, "Tüm şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi sevgiyle, saygıyla, hürmetle kucaklıyorum. Annelerimizin ellerinden öpüyorum. Şehitlerimizin vesilesiyle bu topraklarda bağımsız ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Şehitlerimizin anılarını gelecek nesillere aktarmak bizim en büyük vazifelerimizden biridir." dedi.

Belediye Başkanı Demirbaş ise şehit yakınları ve gazilerle ramazan ayında aynı sofrada bulunmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Ramazan süresince ilçede yapacakları çalışmaları anlatan Demirbaş, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri aşacağız. İlçemizde 7 bine yakın depremzede vatandaşımızı misafir ediyoruz. Dün de onlarla birlikteydik. İnşallah bu ramazan yardımlaşmanın en güzel örneklerini tüm ilçe halkımızla birlikte göstereceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Keleş ve Demirbaş, misafirlerle sohbet etti.

Ankara Çubuk engelli Gazi iftar şehit