Çubuklu sporcular "Kocaeli Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvası"ndan madalya ile döndü

TAKİP ET

Ankara'nın Çubuk ilçesinden Kocaeli Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvasına katılan sporcular, 2 altın, 1 gümüş ve...

Ankara'nın Çubuk ilçesinden Kocaeli Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvasına katılan sporcular, 2 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Kocaeli'nde düzenlenen Uluslararası Yıldızlar Judo Turnuvasına katılan sporcular, ilçeye döndü.

Turnuvaya, Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübünden 19 sporcu katıldı.

Kategorilerinde Melisa Liva Darka ve Zeynep Esen birinci olarak altın madalya, Ceren Yaren Karaca ikinci olarak gümüş madalya, Muhammet Yiğit Dalgıç, Talha Tetik, Muhammet Ensar Alıcı, Yaren Akyüz ve Erva Mutlu ise üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit, bu başarının önemli olduğunu belirterek, kendilerine verilen desteğin başarıyla sonuçlanmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

Koçyiğit, "12 ülkeden 1040 sporunun katıldığı turnuvaya Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü judo takımı olarak 19 sporcu ile katıldık. Turnuvadan 8 madalya ile dönmek bizleri çok sevindirdi. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemizin adını dünya çapında duyurmak istiyoruz, bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Turnuvaların sporcular için çok önemli bir tecrübe olduğunu dile getiren Koçyiğit, sporcuların çok daha önemli başarılara imza atacağına inandıklarını ifade etti.


Ankara Çubuk judo Koceeli madalya spor turnuva