Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından mesajından satır başları; "İlk müjdemiz 65 yaş üzeri ve 20 yaş altına" ifadeleriyle sokağa çıkma yasaklarının esnetileceğini söyledi. Berberler ve AVM'ler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : 65 yaş üstüne ve 20 yaş altına kısmi sokağa çıkma izni.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk müjdemiz 65 yaş üzeri ve 20 yaş altına" ifadeleriyle sokağa çıkma yasaklarının esnetileceğini söyledi. Berberler ve AVM'ler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "65 yaş üstü gruba ilk etapta sokağa çıkma sınırlandırması günlerinin birinde ve dört saat süreyle yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilme imkanı getiriyoruz. İlk uygulamayı da 10 Mayıs Pazar günü saat 11,00 - 15,00 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz. 20 yaş altı için 0-14 yaş gurubu 13 mayıs Çarşamba günü 11-15 saatleri arasında dışarı çıkartılabilecek 15-20 yaş grubu ise 15 Mayıs Cuma günü aynı şartlarda dışarı çıkarak dinlenebilecek. Aynı uygulamayı devam ettireceğiz. 7 ilimiz için Antalya Aydın Erzurum Hatay Malatya Mersin ve Muğla için seyahat kısıtlamasını bitiyoruz. İstanbul dahil 24 ilde giriş-çıkış kısıtlaması uzatıldı" diye konuştu.

65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması şehire giriş çıkış kuaförler berberler LGS sınavı ne zaman Lgs ertelenecek mi