Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, AA'nın Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırladığı eserleri değerlendirdi:

TAKİP ET

"AA, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırladığı önemli eserler ile bir taraftan kültür, sanat, sinema ve edebiyat alanında mirasımızı yayın hayatına kazandırırken, diğer taraftan '100 yılı' var eden ruhu, bilinci ve iradeyi farklı perspektiflerle ele alıyor"

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırladığı önemli eserlerle bir taraftan kültür, sanat, sinema ve edebiyat alanında mirasımızı yayın hayatına kazandırırken, diğer taraftan '100 yılı' var eden ruhu, bilinci ve iradeyi farklı perspektiflerle ele alıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Altun, sosyal medya hesabından, AA'nın, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırladığı eserlere ilişkin paylaşım yaptı.

Fahrettin Altun, "AA, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırladığı önemli eserler ile bir taraftan kültür, sanat, sinema ve edebiyat alanında mirasımızı yayın hayatına kazandırırken, diğer taraftan '100 yılı' var eden ruhu, bilinci ve iradeyi farklı perspektiflerle ele alıyor." ifadesini kullandı.

Altun, AA'nın, Türkçeye kazandırdığı "Ruh hali ve Medya", "Yeni Medyanın Dili" ve "Medya Çalışmalarına Giriş" isimli üç yeni eseriyle medya alanında akademik bilgi üretiminin zenginleşmesine de katkı sağladığını belirtti.

Paylaşımında, AA tarafından hazırlanan "Yıllık 1923", "100 Yılı Anlamak" ve "Cumhuriyet'in Büyük Projeleri" eserlerine de yer veren Altun, Cumhuriyet'in 100. yılına sağladığı katkılar dolayısıyla AA'ya teşekkür etti.

100 yılı anlamak Anadolu Ajansı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Cumhuriyetin Büyük Projeleri kültür sanat sinema Yllık 1923