"Daikin'le Yaşanabilir Gelecek" video yarışması başladı

TAKİP ET

Daikin Türkiye Kurumsal İletişim Bölüm Müdürü Hülya Dinçer: - "Video yarışmamız ile küresel iklim değişikliği konusunda yeni bir farkındalık kazandırmayı amaçlıyoruz'

Daikin, küresel iklim değişikliğine farkındalık amacıyla “Daikin'le Yaşanabilir Gelecek Video Yarışması” başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iklim farkındalığı ile ilgili birçok projeye imza atan Daikin Türkiye, bu kez bir video yarışması ile bu konuda yeni bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Yarışmanın temel kuralı olarak, videoların iklim değişikliğinin etkisini anlatması ve konu ile ilgili farkındalık yaratacak içerikler barındırması olarak belirlendi. 18 yaşından büyüklerin katılabileceği yarışmaya, süresi 30 dakikayı geçmeyen videolarla ücretsiz olarak başvurulabiliyor.

Yalnızca bir video ile başvuru yapabilecek yarışmacıların Daikin Türkiye YouTube hesabına abone olması gerekiyor.

Başvurular, 22 Nisan’a kadar kabul edilecek.

Yarışmaya katılan videolar, ünlü radyo programcıları Nihat Sırdar ve Mete Güçlü, Daikin Türkiye Kurumsal İletişim Bölüm Müdürü Hülya Dinçer, Reklam Ajansı Yöneticisi Melis Yarıcı ve Belgesel Yapımcısı Sedat Açıl’ın da yer aldığı Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve Daikin Türkiye YouTube hesabında yayınlanmak üzere 5 final video seçilecek.

Finale kalan 5 video, YouTube üzerinde izleyici oylamasına sunulmasının ardından en çok izlenen ve beğeni alan video birinciliğe hak kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye Kurumsal İletişim Bölüm Müdürü Hülya Dinçer, şirketin hayata geçirdiği projelerde çevre ve iklim farkındalığı konularının önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Ürün ve hizmetlerinde sürdürülebilirliği merkezine almış bir şirket olduklarına işaret eden Dinçer, iklim krizi konusunda farkındalık yaratacak projeler hayata geçirmeyi önemsediklerini ve çalışmalarıyla her kesimden insana ulaşmaya özen gösterdiklerini aktardı.

Daha önce çocuk yaştan itibaren iklim ve çevre farkındalığı için 'Temiz Hava Elçileri' projesini hayata geçirdiklerini hatırlatan Dinçer, şu ifadeleri kullandı:

"Bunun yanı sıra mesleki okullarda açtığımız iklimlendirme laboratuvarları ve sektörün bir araya gelip bilgi alışverişinde bulunduğu ‘Uzman Günleri’ buluşmaları ile her yaş grubunun ve her kesimden insanın bu konuda farkındalık kazanmasını amaçlıyoruz. Aynı zamanda Prof. Dr. Tamer Aker’in iklim krizinin olumsuz etkilerine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği MaratHOME projesinin sponsorluğunu üstlendik. Şimdi de “Daikin'le Yaşanabilir Gelecek” video yarışmamız ile küresel iklim değişikliği konusunda yeni bir farkındalık kazandırmayı amaçlıyoruz”

Daikin Türkiye Daikin Türkiye Kurumsal İletişim Bölüm Müdürü Hülya Dinçer Daikin'le Yaşanabilir Gelecek