Dalmaçyalı'dan ücretsiz keşif hizmeti

TAKİP ET

Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri Pazarlama Direktörü Çağdaş Korkmaz: - "2024 yılı başında Dalmaçyalı kalitesine güvenerek ısı yalıtımı yaptıranlar kış mevsiminde ayda ortalama 795 liraya varan oradan kazanç sağlamaya başladı"

Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri, tüketicilere ücretsiz keşif hizmeti veriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri Türkiye'nin her ilinde ücretsiz keşif hizmeti sunuyor. Gelen talepleri Dalmaçyalı'nın uzman ekipleri yerinde değerlendiriyor, gerekli ölçümleri yapıyor. Ekipler, binalara doğru ısı yalıtımı yapıldığında elde edilecek faydaları gösteriyor, uygun çözümleri öneriyor.

Türkiye'deki binaların yaklaşık yüzde 70'inde ısı yalıtımı bulunmuyor. Doğru ısı yalıtımı, doğalgaz faturasından yüzde 60’a varan oranda tasarruf ettiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri Pazarlama Direktörü Çağdaş Korkmaz, ücretsiz keşif hizmetlerini, bu faydaları anlatmak, tüketicileri ısı yalıtımı konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlattıklarını belirterek, "2024 yılı başında Dalmaçyalı kalitesine güvenerek ısı yalıtımı yaptıranlar kış mevsiminde ayda ortalama 795 liraya varan oradan kazanç sağlamaya başladı." ifadelerini kullandı.

Dalmaçyalı'nın 20 yılı aşan tecrübe ve uzmanlığına dikkati çeken Korkmaz, "Tüketicilerimize sunduğumuz hizmetlerle ısı yalıtım sürecindeki her adımında yanlarındayız. Sektörün öncüsü olarak bugüne kadar 4 milyondan fazla kişiyi tasarruf ve termal konforla buluşturduk. Faydaları konusunda kafasında en ufak soru işareti olanlar ısı yalıtımının doğrusunu bizzat bu konutlarda oturanlara sorarsa ne demek istediğimiz daha net anlaşılacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Dalmaçyalı Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri Pazarlama Direktörü Çağdaş Korkmaz