Depremzededen Emniyet Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünde anlamlı hediye

TAKİP ET

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yurtta kalan depremzedeler, deprem bölgesinde ve ilçede görev yapan polislerin Polis...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yurtta kalan depremzedeler, deprem bölgesinde ve ilçede görev yapan polislerin Polis Haftası'nı, yaptıkları resmi hediye ederek kutladı.

Depremzedeler, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tahir Güzel'i ziyaret eden depremzedelere Çubuk Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Topal, Çubuk Öğrenci Yurdu Müdürü Zehra Keskin Kaya da eşlik etti.

Ziyarette Kahramanmaraş'tan ilçeye gelen depremzede Yaşam Deniz Uçar (20), yaptığı resmi İlçe Emniyet Müdürü Güzel'e hediye etti.

Polislerin ilk günden bu güne her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Uçar, "Ben de bir depremzedeyim. Resmimde depremin vurduğu bölgelerden depremzede çocukları polisin elinden tuttuğunu ve nasıl kurtararak ışığa doğru, hayata doğru götürdüğünü tasvir etmeye çalıştım. Bu kurtuluşun resmedilmesidir aslında. Polislerimiz bize her zaman her yerde çok yardımcı oluyorlar." dedi.

Bugüne kadar en anlamlı hediyeyi bugün aldığını ifade eden Güzel ise, "Bu nazik ziyaretlerinden ve bu anlamlı hediyelerinden dolayı kendilerine hem şahsım hem de polis teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Çok anlamlı ve güzel bir hediye aldım. Yaşam Hanım'a da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ziyaret, toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

Ankara Çubuk depremzede Emniyet Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü Hediye kutlama polis