Destici, depremde hayatını kaybeden BBP Adıyaman İl Başkanı Komşu'nun kızını hastanede ziyaret etti

TAKİP ET

Depremin üçüncü günü enkazdan çıkarılan Gül Nilsu Komşu'nun tedavisi, Hacettepe Çocuk Hastanesinde sürüyor

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden partisinin Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu'nun, enkazdan sağ çıkarılan kızı Gül Nilsu Komşu'yu, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Destici, Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak ve beraberindekilerle, Hacettepe Çocuk Hastanesinde tedavi gören Gül Nilsu Komşu'yu ziyaret etti, doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Destici, depremde hayatını kaybeden BBP Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu ve eşine Allah'tan rahmet diledi.

Nihat Komşu'nun kızı Gül Nilsu Komşu'nun depremin üçüncü günü enkazdan çıkarıldığını belirten Destici, "Arama kurtarma ekiplerimiz, özellikle Zonguldak'tan gelen madencilerimizin yoğun çalışması sonucu çok sevinmiştik. Ama hastaneye gittikten sonra bundan sonraki hayatına devam edebilmesi için kolu ve bacağının birinin kesilmesi gerekti. Önce Şanlıurfa'ya sonra buraya geldi, tedavisi devam ediyor. Yarın son bir değerlendirme yapacak hocalarımız. Yarından sonra büyük ihtimalle taburcu olacak bundan sonra fizik tedavisi devam edecek." diye konuştu.

Destici, Gül Nilsu Komşu'nun yanında abileri Semih ve Soner Komşu'nun bulunduğunu söyledi.

11. sınıf öğrencisi Gül Nilsu Komşu'nun özel okulda okuduğunu dile getiren Destici, "Eğitimine en güzel şekilde devam etmesi için her türlü imkanı kendisine sağlayacağız. Nilsu çok akıllı, zeki, her şeyin farkında olan, hayata pozitif bakan çok güzel bir kızımız." dedi.

Destici, Gül Nilsu Komşu'nun bundan sonraki hayatını devam ettirebilmesi için gereken desteği vereceklerini kaydetti.

- "Rehabilitasyon sürecine empati kurarak yaklaşıyoruz"

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak da Gül Nilsu Komşu'nun rehabilitasyon sürecine empati kurarak yaklaştıklarını belirtti.

Gül Nilsu Komşu'ya sportif alanda yapılabilecekler konusunda destek vereceklerini ifade eden Çakmak, futbol oynamak isteyen Komşu'nun ampute kadın futbol milli takımı kurulması halinde takımda yer alabileceğini söyledi.

BBP Adıyaman İl Başkanı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici