DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'dan "birlik ve dayanışma" çağrısı:

TAKİP ET

"(Kahramanmaraş merkezli depremler) Ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Hep beraber bu büyük afetten ülkemizi düzlüğe çıkarabilmek, bu büyük afetin yaralarını sarabilmek için dayanışma içinde olalım"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılabilmesi için dayanışma içinde olunması gerektiğini belirtti.

Babacan, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, Türkiye tarihinin en büyük depremlerinden biriyle karşı karşıya olunduğuna dikkati çekerek, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Enkaz altındaki vatandaşların bir an önce kurtarılması temennisinde bulunarak, arama-kurtarma çalışmalarında görev alanlara kolaylıklar dileyen Babacan, "Bu dönem, merkezi hükümet ile belediyelerin ve sivil inisiyatifin dayanışma içinde çalışması gereken bir dönem. İyi bir koordinasyon içinde çalışılması gereken bir dönem." değerlendirmesinde bulundu.

DEVA Partisi genel merkezi ve bütün il başkanlıklarında afet koordinasyon merkezleri kurduklarını, bu merkezlerle deprem bölgelerindeki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçladıklarını bildiren Babacan, şu an yoğun bir çalışma yürütüldüğünü vurguladı.

Babacan, "Şu anda ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması gereken bir dönemdeyiz. Ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Hep beraber bu büyük afetten ülkemizi düzlüğe çıkarabilmek, bu büyük afetin yaralarını sarabilmek için dayanışma içinde olalım. Birlik, beraberlik içinde olalım." açıklamasında bulundu.


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kahramanmaraş merkezli depremler