Dinlebi seçkin eserleri sesli kitaba dönüştürmeye devam ediyor

TAKİP ET

Yerli bir girişim olarak yayın hayatına başlayan sesli kitap platformu Dinlebi, Yapı Kredi Yayınları (YKY) eserlerini...

Yerli bir girişim olarak yayın hayatına başlayan sesli kitap platformu Dinlebi, Yapı Kredi Yayınları (YKY) eserlerini sesli kitaba dönüştürüyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, uygulama üzerinden erişime açılan YKY kitaplığının ilk eserleri arasında, " Pal Sokağı Çocukları", "Bir Dinozorun Anıları", "Don Kişot", "Hay bin Yakzan", "Theo’ya Mektuplar", "Yalnız Kadınlar Arasında", "Kırılacak Bir Şey Kalmadı" ve "Hoşgör Köftecisi" gibi Türk ve dünya edebiyatından seçkin eserler yer alıyor.

Yeni eserlerle Dinlebi uygulamasındaki arşivini büyütmeye devam edecek YKY kitaplığına gelecek aylarda ise "Kör Baykuş", "Keşanlı Ali Destanı", "Nefaset Lokantası", "Bozkır Çiçekleri" ve "Başa Dönemeyiz" gibi önemli eserler eklenecek.

Dinlebi, bünyesinde güncel popüler kitaplardan en çok okunanlara, çok sayıda sesli kitap ve podcastlerden meditasyon içeriklerine, geniş bir yelpazede binlerce sesli eser barındırıyor.​​​​​​​

Dinle Dinlebi eser Sesli Kitap YKY