Doğa Koleji deprem bölgesine yardım eli uzatıyor

TAKİP ET

Doğa Kolejinin oluşturduğu Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi'ne gelen yardım taleplerine gönüllü öğretmenler cevap veriyor. Depremden etkilenen tüm iller için oluşturulan toplamda 250 gönüllü Doğa öğretmeni, 1000'den fazla aileye destek oldu

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin öncülüğünde depremin ilk günü başlatılan yardım kampanyası ile Doğa Koleji kampüslerinde toplanan 10 tır yardım malzemesi AFAD’a teslim edildi.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, Doğa Koleji'nde, depremin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için 6 Şubat itibarıyla yardım faaliyetlerini ve deprem bölgesindeki kampüslerini organize edecek ve resmi kurumlarla iş birliği içinde çalışacak “Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi” kuruldu. Doğa Koleji deprem bölgesindeki tüm kampüslerini, depremzedelerin barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak için açtı.

Türkiye’deki tüm kampüsleriyle deprem bölgeleri için tek yürek olan Doğa Koleji'nin oluşturduğu Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi’ne gelen yardım taleplerine gönüllü öğretmenler cevap veriyor. Depremden etkilenen tüm iller için oluşturulan toplamda 250 gönüllü Doğa öğretmeni, 1000’den fazla aileye destek oldu.

Doğa Koleji gönüllü öğretmenleri, bundan sonraki süreçte de yardım taleplerine cevap vermeye devam edecek. Doğa Koleji yetkilileri, yardim@dogakoleji.k12.tr e-mail adresinden veya 444 36 42 telefon numarasından deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerinin ve deprem bölgelerine yardımda bulunmak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceklerini bildirdi.

-10 tır yardım malzemesi AFAD’a teslim edildi

Doğa Koleji'nin depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onlara destek olmak adına başlattığı yardım malzemeleri toplama kampanyasına ise başta Doğa ailesi olmak üzere tüm yardımsever vatandaşlar destek verdi. Elektrikli ısıtıcı, katalitik, çadır, kıyafet, hijyen seti, powerbank, pil, bebek ürünleri, gıda gibi binlerce ürünün getirildiği Doğa Koleji kampüslerinde yardım malzemeleri kategorilere ayrılarak kolilendi. Tüm yardım malzemeleri Doğa Koleji öğrencileri ve çalışanları tarafından 10 tıra yüklenerek AFAD’a teslim edildi.




Doğa Koleji