DSP Genel Başkanı Aksakal'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı:

TAKİP ET

"Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı bugün, Türk tarihinin yedi düvele karşı savaşında yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur"

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, "Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı bugün, Türk tarihinin yedi düvele karşı savaşında yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur." ifadesini kullandı.

Aksakal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı bugün, Türk tarihinin yedi düvele karşı savaşında yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur." değerlendirmesinde bulunan Aksakal, Cumhuriyetin 100. yılında dahi bu kadim topraklar üzerindeki hayallerinden ve heveslerinden bir an bile olsun vazgeçmeyen küresel emperyalistlerin en azgın planlarını hayata geçirebilmek için var güçleriyle saldırmaya devam ettiğini belirtti.

Aksakal mesajında şunları kaydetti:

"Nene Hatunların, Şahin Beylerin, Hasan Tahsinlerin, Yörük Ali Efelerin, vatanı için canlarını feda etmiş on binlerce vatan evladının kanlarıyla sulanmış bu topraklar biliyor ve inanıyoruz ki sonsuza kadar yaşatılacaktır. Asil Türk milleti bölücü teröristlere, onların siyasi uzantılarına, dahili ve harici bedhahlara, işbirlikçi sahte milliyetçilere dün olduğu gibi bugün de fırsat vermeyecektir. 104. yılda sonra gerçekleşen 14 Mayıs seçimleri bunun ilk tokadı, 28 Mayıs ise son yumruğu olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Sporu Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti."

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dsp mesaj Önder Aksakal