Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçının ardından

TAKİP ET

En iyi libero ödülünü alan Gizem Örge: "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 'Sezonda en dip noktaya geldik, düştük' dediğimiz anlarda biz kendi yüzümüze bakamazken onlar yanımızdaydı. Kupa onlara armağan olsun" - Sarı-lacivertli oyuncu Meliha Diken: "Çok mutluyuz, herkese çok teşekkür ediyoruz"

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final etabı üçüncü maçında konuk olduğu Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 yenerek seriyi 3-0'a taşıyan ve şampiyon olan Fenerbahçe Opet'in oyuncuları, maçın ardından açıklamada bulundu.

Burhan Felek Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından "En İyi Libero" ödülünü kazanan Gizem Örge, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Çok zorlu bir sezonu mutlu sonla tamamladıklarını vurgulayan Gizem, şunları kaydetti:

"Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Sayı sayı mücadele ettik. Kupaya hasretimiz sonunda bitti. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 'Sezonda en dip noktaya geldik, düştük' dediğimiz anlarda biz kendi yüzümüze bakamazken onlar yanımızdaydı. Kupa onlara armağan olsun."

Sarı-lacivertli oyuncu Meliha Diken ise "Çok mutluyuz, herkese çok teşekkür ediyoruz. Sonunda biz daha çok isteyen taraf olduk. 3 maç sonunda bitirdik, çok mutluyuz. Gerçekten çok yorucu sezondu." ifadelerini kullandı.


- Ali Koç'tan taraftarla kutlama

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kupa seremonisinin ardından taraftarlarla sevinç yaşadı.

Başkan Koç'u takımla şampiyonluk kutlamasının ardından taraftarlarını davet etti üzerine tribünlerin yakınına geldi. Koç, taraftarlarla "Sarı, lacivert, şampiyon Fener" şeklinde tezahürat yaptı.

Fenerbahçe Opet Gizem Örge VOLEYBOL