Emre Belözoğlu, AA'nın "Yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı

TAKİP ET

düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Emre Belözoğlu, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin 2022...

düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Emre Belözoğlu, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin 2022 yılında yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyip, "haber", "çevre ve yaşam", "spor" kategorilerinde oy kullandı.

Spor kategorisinde Cüneyt Çelik'in "Beygir gücü" fotoğrafına oy veren Belözoğlu, haber kategorisinde ise Özkan Bilgin’in çektiği "Görev tamam" fotoğrafını seçti. Son olarak çevre ve yaşam kategorisinde beğendiği fotoğrafı oylayan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü, Muhammed Said’in "İdlib'de kar" adlı fotoğrafını değerlendirdi.

Birbirinden güzel fotoğraflar arasından seçim yapmakta zorlandığını belirten Belözoğlu, şunları söyledi:

"Anadolu Ajansının birçok ülkede çalışan foto muhabirlerinin çekmiş olduğu fotoğrafları değerlendirmek, oylamak, benim adıma gurur verici bir durum. Bu işin ne kadar zor olduğunu sizleri tanıdıktan sonra da gördüm, şahit oldum. Çok güzel fotoğraflar var. Seçmekte zorlandım ama gönlümüzce bazılarını yorumlayıp oyladım. Tüm fotoğraflarda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Belki kendimce daha farklı fotoğraflar seçtim ama bütün fotoğrafları çeken arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok başarılı fotoğraflar var."


FUTBOL Medipol Başakşehir SÜPERLİG