Enerjisa Üretim'den Dünya Müzik Günü etkinliği

TAKİP ET

Enerjisa Üretim, temiz ve sürdürülebilir enerjiye dikkat çekmek amacıyla 21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde...

Enerjisa Üretim, temiz ve sürdürülebilir enerjiye dikkat çekmek amacıyla 21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde Akustikhane ile özel bir proje hazırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Balıkesir Rüzgar Enerjisi Santrali ve Bandırma Enerji Üssü'nde gerçekleştirilen müzik performanslarında, elektronik müzik prodüktörü Emiran'ın şarkılarına çellist Yasemin Özler ve bas gitarist Eren Turgut eşlik etti.

Müzisyenlerin sergilediği performanslar 3 farklı lokasyonda filmleştirilirken, Enerjisa Üretim santrallerinin doğal ve sanatsal görüntülerine de yer verildi.

Proje kapsamında, müzisyenler performanslarını şirketin tüm santrallerinin kontrol edildiği Merkezi Kontrol ve İzleme Odası Senkron'da sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Üretim İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Gürkale, sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Müziğin gücüyle sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerjinin önemini vurgulamak için özel bir projeye imza attık. Bu çalışmamızı doğaya ve geleceğimize armağan ediyoruz. Sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji konularında farkındalık oluşturmak için çabalarımızı sürdüreceğiz. Müziğin büyülü gücüyle birlikte geleceği şekillendireceğiz ve doğamıza olan minnettarlığımızı ifade edeceğiz."

Akustikhane Dünya Müzik Günü Enerjisa Üretim