Erciyes Anadolu Holdingin acı günü! Ertekin duyurdu

TAKİP ET

Erciyes Anadolu Holding reklam ve pazarlama koordinatörü İbrahim Öngün koronavirüs nedeniyle vefat etti. Acı haberi Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin duygusal bir mesajla duyurdu. Ertekin; "Holdingimizin CEO Yardımcısı, Reklam/Pazarlama Koordinatörü dostum, arkadaşım, abim, güzel insan İbrahim Öngün beyi kaybettik. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz ondan razıydık. Rabbim de İbrahim beyden razı olsun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin. Acımız çok büyük."

Erciyes Anadolu Holding reklam ve pazarlama koordinatörü İbrahim Öngün koronavirüs nedeniyle vefat etti. Kayseri vefatı Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'nin mesajı ile öğrendi.

Ertekin; "Holdingimizin CEO Yardımcısı, Reklam/Pazarlama Koordinatörü dostum, arkadaşım, abim, güzel insan İbrahim Öngün beyi kaybettik. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz ondan razıydık. Rabbim de İbrahim beyden razı olsun. Rabbim Rahmetiyle muamele eylesin. Acımız çok büyük.

İbrahim bey çok güzel bir adamdı. 29 Nisan’da doğdu. Bugün doğum gününü kutlayacakken hakka kavuştu. Biz holding olarak bir arkadaşımızı, dostumuzu, abimizi kaybettik. Memleket çok iyi yetişmiş evlatlarını korona illetine birer birer kurban vermeye devam ediyor. Başımız sağolsun," dedi.

Erciyes Anadolu Holding resmi hesabından yapılan açıklamada ise; "Erciyes Anadolu Holding CEO Yardımcısı ve Reklam/Pazarlama Koordinatörümüz Sn. İbrahim Öngün'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevdiklerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyoruz," denildi.

erciyes anadolu holding i̇brahim öngün alpaslan baki ertekin erciyes anadolu holdingde acı gün