ERÜ'de "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu konferans düzenlendi

TAKİP ET

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesince "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu konferans...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesince "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu konferans düzenlendi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü, Türk Kızılay Şube Başkanı Cafer Beydilli ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Rektör Altun, madde bağımlılığının dikkat edilmesi ve hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu belirtti.

Kayseri'de madde bağımlılığı konusunda Vali Gökmen Çiçek başkanlığında önemli bir mücadele örneği verildiğini aktaran Altun, "Gençler, hayatın çok güzel yönleri var. Kitap okumak en güzel dost olarak karşımızdadır. İleride meslek hayatına atıldığınız zaman sizlerin güzel eğitim süreçlerinden geçmenize çok büyük önem veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Dekan Güllü de madde kullanımının toplumda yaygınlaştığını, bu konuda toplumu koruma adına bilinçli olmak gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından polis memurları Mustafa Güneş ve Ümmügülsüm Gül Turhan tarafından madde bağımlılığı ile mücadele konusunda katılımcılara bilgi verildi.


Erciyes Üniversitesi kayseri konferans madde bağımlılığı ile mücadele