ERÜ ile Kızılay arasında depremzede öğrencilere yardım için protokol imzalandı

TAKİP ET

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Kızılay Kayseri Şubesi arasında depremzede öğrencilere nakdi yardım konusunda protokol...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Kızılay Kayseri Şubesi arasında depremzede öğrencilere nakdi yardım konusunda protokol imzalandı.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, rektörlük makamında düzenlenen imza töreninde konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.

Öğrencilere verdikleri destekten dolayı Kızılay'a teşekkür eden Altun, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimize bu katkıların sağlanmasının, eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği süreçlerde çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. İnşallah benzer iş birliklerini Kızılay ile her zaman artırmaktan yanayız. Özellikle depremden etkilen öğrencilerimizin bir defaya mahsus burs imkanından yararlanacak olması yaralarımızın sarıldığı şu günlerde çok daha değerli ve kıymetli."

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli de iş birliğinden dolayı Altun'a teşekkür ederek, öğrencilere yardımların artacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Altun ile Beydilli, iş birliği protokolünü imzaladı.

Protokolle Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ERÜ öğrencilerine Kızılay tarafından bir defaya mahsus nakdi yardım yapılacak.

depremzede Erciyes Üniversitesi kayseri Kızılay Kayseri ÖĞRENCİ yardım