ERÜ Rektörü Altun, deprem bölgesinden dönen sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi

TAKİP ET

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, deprem bölgesinden dönen sağlık çalışanları ile bir araya...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, deprem bölgesinden dönen sağlık çalışanları ile bir araya gelerek, bölgede gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, Altun, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek yaraların sarılmasına destek olan ve geri dönen ERÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinin de yer aldığı sağlık çalışanlarıyla Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.

Bölgedeki özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Rektör Altun, "Tıp Fakültesi Hastanelerimiz ilk günden bu yana hem deprem bölgesine hem de bölgeden sevk edilen yaralılarımızın hastanelerimizdeki tedavilerine organize bir şekilde destek olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Altun'un konuşmasının ardından deprem bölgesinden dönen öğretim üyeleri ve diğer sağlık çalışanları çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, Prof. Dr. Sultan Taşcı ve Prof. Dr. Oktay Özkan da birer konuşma yaparak, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Erciyes Üniversitesi Fatih Altun Sağlık Çalışanı