Esenler Belediyesinden ilçedeki okul ve spor kulüplerine 3 milyon liralık destek

TAKİP ET

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki 56 okula, 31 Uzak Doğu spor kulübü ile 13...

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki 56 okula, 31 Uzak Doğu spor kulübü ile 13 amatör spor kulübüne yaklaşık 3 milyon lira değerinde sportif malzeme desteği sağlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, 44 spor kulübünün 4 bin 400 sporcusu ile 18 bin 562 lisanslı sporcunun faydalanacağı sportif malzeme desteği bilgisini, yakında açılışı yapılacak Esenler Salon Sporları Merkezi'ndeki törende duyurdu.

Burada ilçedeki sporcularla bir araya gelen Göksu, Türkiye'nin en önemli amatör spor kulüpleri merkezlerinden birini yaptıklarına işaret etti.

Göksu, Esenler'deki amatör kulüplerin kendi ofislerinin olacağı, aynı zamanda profesyonel çalışma sahalarının yer aldığı "Amatör Kulüpler Merkezi"ni hazirana yetiştirmeye çalışacaklarını belirtti.

Gençlerin spora dair her isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını aktaran Göksu, "Spor yapan gençler hayatta kendi idealizmini kurabilir, iddialarını ortaya koyabilirler. Siz sporla ilgili hangi hayali kuruyorsanız biz de Esenler Belediyesi olarak bu hayallere destek olacağız. Hepinizin farklı alanlarda becerileri ve başarılı olma istekleri var. Siz varsanız biz de varız ve hep yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu Esenler Belediyesi Spor kulübü sportif malzeme desteği