Eski vekilden Ak Partiye Tepki: Ben Türk'üm dediğim için partiden ihraç eden Siz değilmiydiniz?

TAKİP ET

Son 1 haftadır Ak Partinin sosyal medyada açtığı konu etiketi 'Milli Hesaplar Yan yana' ya en ciddi tepki eski Ak Parti Milletvekili Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır'dan geldi: Ben Türk'üm dediğim için partiden ihraç eden Siz değilmiydiniz?

Ak Partinin açtığı konu etiketine sert tepki!

Son 1 haftadır Ak Partinin sosyal medyada açtığı konu etiketi 'Milli Hesaplar Yan yana' ya en ciddi tepki eski Ak Parti Milletvekili Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır'dan geldi. Sosyal medya hesabından;

'Milli hesaplar yan yana diye tag açmışlar. Yahu beni Türk’üm dedim diye partiden ihraç eden siz değil miydiniz? Hangi milletin milliliği oluyor bu?' dedi.

 Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır'ın yaptığı paylaşım, Ak Parti tarafından nasıl bir tepkiye neden olacak bilinmese de pek çok aydın bu tip konu etiketleri ve paylaşımların ayrımcılığı tetikleyeceği konusunda hem fikir.

Siyasi uzmanlar ise 'ekonomide kötüye gidişin' sosyal medya gündemini işgal ederek gizlenmesi, diğer paylaşımların  öne çıkarak engellenmesi ve insanların gerçek bilgiye erişimin kısıtlanması olarak görüyor.




Sosyal Medyada konu etiketine destek veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın paylaşımı


Sosyal Medyada konu etiketine destek veren Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun Paylaşımı


Sosyal Medyada konu etiketine destek veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın paylaşımı

Pelin Gündeş Bakır kayseri akparti ak parti