EURO 2024 kura çekiminin ardından

TAKİP ET

Portekiz Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez: "Maçları sabırsızlıkla bekliyoruz"

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) rakiplerinden Portekiz'in teknik direktörü Roberto Martinez, ay-yıldızlı ekiple oynayacakları maçı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Almanya'nın Hamburg kentindeki kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Martinez, ilk maçı 18 Haziran 2024'te oynayacak olmalarının kendilerine ekstra zaman vereceğini belirtti.

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'ndeki başarılı performansına dikkati çeken Martinez, "Türkiye, harika bir eleme geçirdi ve grubunu birinci bitirdi. Teknik direktör (Vincenzo Montella), genç yetenekler ile tecrübeli oyuncuların karışımıyla özel bir şey inşa ediyor. Maçları sabırsızlıkla bekliyoruz." diye konuştu.

Türkiye ve Portekiz'in Almanya'da çok sayıda taraftarı olduğunu kaydeden İspanyol çalıştırıcı, "Olağanüstü bir atmosfer olacağını umuyorum. Türkiye’nin sahip olduğu birlikteliği her zaman vurgularım. Rekabetçi bir grup olacak." ifadelerinin kullandı.

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'den çok etkilendiğini de dile getiren Martinez, "6 ay içinde tamamen farklı bir seviyede olabilir." yorumunda bulundu.

2024 Avrupa Şampiyonası EURO 2024 Roberto Martinez