Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yeni sponsoru Gentaş Kimya oldu

TAKİP ET

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan: "Cumhuriyetimizin 100. yılında voleybol takımımızın kupalarını ve Avrupa zaferlerini el ele kutlamayı diliyorum"

Fenerbahçe Kulübü ile Gentaş Kimya arasında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın sponsorluğu için anlaşma imzalandı.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik ve Gentaş Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Macit Aydın katıldı.

Anlaşmaya göre Gentaş Kimya'nın logosu, forma sırtındaki numaranın üstünde yer alacak.

Törende açıklamalarda bulunan Burak Kızılhan, "Dün Cumhuriyetimizin 100. yılını çok güzel bir şekilde kutladık. Ülkemizle bir kez daha gurur duyduk. Bu vatanı bize armağan eden Ata'mıza saygılarımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Bugün kulübümüz için çok önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyoruz. Gentaş Kimya logosu, 2023-2024 sezonu boyunca kadın voleybol takımımızın formasında yer alacak. Cumhuriyetimizin 100. yılında voleybol takımımızın kupalarını ve Avrupa zaferlerini el ele kutlamayı diliyorum." diye konuştu.

Simla Türker Bayazıt ise bu anlaşmadan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Bu özel dönemde ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için azimle çalışıyoruz. Oyuncularımızın kararlılığı ve yeteneği, kulübümüzün onlara olan destekleriyle birleşince hedeflerimize ulaşmamız daha kolay hale geliyor. Kadın voleybolu, genç kızlarımıza güç ve öz güven aşılamak için çok güzel bir araç. Gentaş Kimya'nın desteği de bundan dolayı çok önemli. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yakışır şekilde daha büyük zaferlere ulaşacağımıza ve 'Dünyanın en büyük spor kulübü' mottosuyla yeni başarılar elde edeceğimize inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Pelin Çelik, sponsorluk anlaşmasından dolayı Gentaş Kimya'ya teşekkür ederek, "Cumhuriyetin 100. yılını şampiyon olarak kapatmıştık. Yeni yüzyılda da şampiyon olmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Cumhuriyetin feneri ve armanın gururu olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Anlaşmadan dolayı çok heyecanlı olduğunu söyleyen Macit Aydın ise "Kadınların voleybolda başarısı bu yıl içinde müthişti. Fenerbahçe'nin de bu başarıda katkısı var. Gentaş Kimya olarak bizim de 20 yıl önce kadın voleybol takımımız vardı. Rahmetli ortağım Ahmet Kahraman'ın voleybola olan desteğini şimdi bu sponsorlukla devam ettiriyoruz. Ben de büyük Fenerbahçeliyim. Rahmetli Can abileri, Ziya abileri Manchester City maçında havaalanında karşılamıştım. Sizinle beraber olmaktan gururluyum. Bu desteğin devam etmesi için sponsorluğa devam etmek istiyoruz. Umarım uğurlu geliriz ve Ali Koç'un da dediği 9 senelik şanssızlığı kırıp şampiyonluklar yaşarız." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe  Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı