Filipinler'de iki farklı kentte çıkan yangında 4 kişi öldü

TAKİP ET

Filipinler'in başkenti Manila'da bulunan Tondo bölgesi ile Marikina kentinde çıkan iki ayrı yangın sebebiyle 4...

Filipinler'in başkenti Manila'da bulunan Tondo bölgesi ile Marikina kentinde çıkan iki ayrı yangın sebebiyle 4 kişi hayatını kaybetti.

"Philstar" gazetesinin haberine göre, Filipinlerin başkenti Manila'nın Tondo bölgesinde ve Marikina kentinde yangın çıktı.

Marikina'da meydana gelen yangının söndürülmesinin ardından, yerel saatle 08.00 sularında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Aralarında 4 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 3 kişi tedavi edilirken yetkililer, söz konusu yangının bölgedeki bir evden çıktığını kaydetti.

Yangının sebebinin araştırıldığını belirten yetkililer ayrıca, yangında 8 evin tahrip olduğu, yaklaşık 80 kişinin yangından etkilendiği bilgisini paylaştı.

Tondo'da meydana gelen yangında ise evinde mahsur kalan 83 yaşındaki bir kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Filipinler Manila Marikina Tondo yangın