GCM Yatırım "Olağanüstü Çalışan Deneyimi" ödülü aldı

TAKİP ET

GCM Yatırım İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Gökseven: - "Türkiye'nin en büyük aracı kurumlarından biri olma sorumluluğuyla insan kaynakları stratejilerimizde çalışanlarımızın mutluluğunu önceliğimiz haline getirdik"

GCM Yatırım, "Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sertifika ve ödül, dünyada mutlu iş yerlerinin standartlarını belirleyen ve 20'yi aşkın ülkede sertifikalandıran Happy Place to Work tarafından verildi.

Happy Place to Work dünyanın dört bir yanındaki şirketleri çalışan memnuniyeti, liderlik ve işyeri kültürü gibi kriterlere dayanarak değerlendiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GCM Yatırım İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Gökseven, Happy Place to Work sürecini eşitlikci, verimli, üretken ve saygılı bir iş ortamı sağlamak adına yaptıkları çalışmaların ödülü olarak değerlendirdiklerini belirterek, "Türkiye'nin en büyük aracı kurumlarından biri olma sorumluluğuyla insan kaynakları stratejilerimizde çalışanlarımızın mutluluğunu önceliğimiz haline getirdik." ifadelerini kullandı.

Eşitlikçi, gelişime açık, uzmanlaşmayı teşvik eden, liderliği destekleyen ve iş-yaşam dengesini koruyan bir anlayışla süreçleri yönettiklerini aktaran Gökseven, "İK alanında eğitimlerimize, yatırımlarımıza ve her şeyden önemli olan ‘insan odaklı’ bakış açımıza devam edeceğiz. Olağanüstü Çalışan Deneyimi sertifikası ve ödülü motivasyonumuzu daha da arttırdı." değerlendirmesinde bulundu.

GCM Yatırım İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Gökseven Happy Place to Work Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü