Gençler 23 Yaş Altı ve Elite Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası, Antalya'da yapıldı

TAKİP ET

Türkiye Muaythai Federasyonu Gençler 23 Yaş Altı ve Elite Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası, Antalya'da...

Türkiye Muaythai Federasyonu Gençler 23 Yaş Altı ve Elite Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası, Antalya'da yapıldı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 1000'e yakın sporcunun katıldığı organizasyonda birinci olan sporcular 30 Mayıs-10 Haziran tarihlerinde Yunanistan'ın Patra kentinde düzenlenecek Büyükler Dünya Muaythai Şampiyonası'na katılacak.

Elit büyükler kategorisinde ilk 4'e girenler Spor Toto Muaythai Süper Ligi'nde Avrupa Muaythai Şampiyonası için yarışma hakkı elde ederken, gençler kategorisinde birinci olanlar 11-20 Eylül tarihlerinde Bangkok'ta yapılacak Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'na katılacak.

Organizasyona ilişkin açıklamada bulunan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, "Türkiye Muaythai Federasyonu olarak Türkiye Şampiyonası öncesi 7 bölgede, şampiyona düzenledik. 7 bölgeden dereceli sporcular Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girmek için yarıştılar. 1. olan sporcular milli takımda yer alacak. Dünya Muaythai Şampiyonası'nda bayrağımızı göndere çekmek için mücadele edecek. Şampiyonaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyor, madalya kazanan sporcuları tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

muaythai Türkiye Muaythai Federasyonu Gençler 23 yaş altı ve Elite Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası