Gençlerbirliği-Bodrumspor maçının ardından

TAKİP ET

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu: - "Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum, çünkü bugün her şey üç puandan çok daha fazlasıydı" - Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: - "İnşallah play-off ile sezonu taçlandırmak istiyoruz"

Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında konuk ettiği Bodrumspor'u 2-1 yenen Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu, bugün üç puandan çok daha fazlasını kazandıklarını belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaloğlu, iki takımın oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, "Oynayan oynamayan kendi oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum, çünkü bugün her şey üç puandan çok daha fazlasıydı, bir inancın ve zaferin ürünüydü." dedi.

Kaloğlu, stratejik anlamda rakibi uzun topa zorladıklarını dile getirerek, "Çok pozisyon vermedik, yakaladığımız bir kaç pozisyonu ilk yarıda atabilirdik. Büyük stresi aslında ilk yarıda atacağımız gollerle yaşamayabilirdik, ama bulunduğumuz konum itibariyle tabii ki çocukların üstünde büyük bir stres var. Bu galibiyetler inanılmaz bir moral ve motivasyon oluyor." diye konuştu.

"Uzatmalarla birlikte 45 dakika 10 kişi oynayan takımım, 10 kişi oynarken bulduğu golle üç puandan çok daha fazlasını kazandı." diyen Kaloğlu, "İnancın ve zaferin bir üç puanı oldu. Öncelikle tüm gelen taraftarlara son dakikaya kadar bizi destekledikleri için onlara teşekkür ediyorum. Oyuncularımın hepsiyle de tek tek gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.


- Bodrumspor cephesi

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını, maçın ilk yarısının kafa kafaya geçtiğini belirterek, "İkinci yarı mağlup duruma düştükten sonra çok erken reaksiyon verip beraberliği yakaladık ama sonrasında bizim takımımıza hiç yakışmayan bir gol yedik maalesef. O golle de oyunu tamamen rakip takımın eline bıraktık. Onların da vakit geçirmesiyle maçı maalesef mağlup bitirdik." diye konuştu.

Sezon başından beri çok önemli puanlar aldıklarını, çok daha farklı bütçeli takımları geride bıraktıklarını belirten Taşdemir, "Üç maç kaldı inşallah bu üç maçta da bugün yapamadıklarımızı yapıp sezon başından beri ettiğimiz mücadelenin hakkını alıp inşallah play-off ile sezonu taçlandırmak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Bodrumspor Gençlerbirliği Spor Toto 1. Lig