Gençlerbirliği, İKOM Bilişim ile sponsorluk anlaşması imzaladı

TAKİP ET

İKOM Bilişim, Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'nın resmi sponsoru oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre...

İKOM Bilişim, Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı'nın resmi sponsoru oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan sponsorluk anlaşmasına Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, İKOM Bilişim Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Elif Varlı, Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı teknik ekibi ve bazı oyuncular katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, amaçlarının 100 yıllık bir camia olan kulüplerini ileriye taşımak olduğunu belirtti.

Plan ve çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını dile getiren Akdaş, "A Takım ve altyapımızda başlattığımız sponsorluk anlaşmalarını kadın futbol takımımızla devam ettiriyoruz. Gençlerbirliği'mize ve özellikle kadın futbol takımımıza sponsorluk desteği veren İKOM Bilişim ile yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.

İKOM Bilişim Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Elif Varlı ise Türk sporunun en değerli markalarından biri olan Gençlerbirliği'ne destek vermekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Varlı, otomatik sayaç okuma sistemi alanında faaliyet sürdüren bir marka olduklarına dikkati çekerek, "Gençlerbirliği gibi büyük markaya destek olabilme şansının ortaya çıkması bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Kadın hakları ve eşitliği konusunda birçok ülkeye göre öncü bir misyon edinen Türkiye'mizin bu öncülüğüne yakışanı yaptık. Bu bağlamda özellikle kadın futboluna destek vermeyi istedik. Umarım bu desteğimiz herkese örnek teşkil eder." ifadelerini kullandı.



Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri Kadın Futbol Takımı